aug 10, 2021

Nieuwe shovels

In zijn streven om de uitstoot verder terug te dringen en ’s werelds meest milieuvriendelijke siliciumcarbideproducent te blijven, stapt ESD over van WA-600- naar WA-500-shovels. De nieuwe machines voldoen aan de EU Stage V-uitstootnormen en bieden onze operators een meer ergonomische werkomgeving.

De nieuwe machines zorgen voor een vermindering van 0,138 CO2 ton-liter-uur (WA-600) tot 0,064 CO2 ton-liter-uur (WA-500). De WA-500 zijn ook zuiniger en verbruiken gemiddeld 25 liter per uur, vergeleken met de gemiddelde 50 liter per uur van de oude shovels. De nieuwe machines zijn niet alleen milieuvriendelijker maar bieden ook eersteklas comfort aan onze werknemers. De luchtgeveerde stoel, met hoge rugleuning, verwarmd zitvlak en verstelbare armleuningen draagt bij aan een ergonomische werkomgeving.